1
AdActive Online Marketing
Wij verbinden mensen met merken door het creƫren van de beste digitale ervaringen en contactmomenten. Van strategie, creatie tot en met de uitvoering.

Waarmee kunnen wij je helpen?
Maak een keuze
Gevonden worden in Google
Fans activeren met content
Digitale oplossingen

05 Dec 2017 Google bevestigt langere meta-descriptions

Misschien is het je nog niet opgevallen, maar Google toont sinds kort in de zoekresultaten langere meta-descriptions. Wat nu?
Google heeft aan Search Engine Land bevestigd dat meta-descriptions in lengte worden aangepast om zoekers een beter beeld te geven van de landingspagina. Zie onderstaande screenshot. Google oordeelt op dat moment dat een langere omschrijving relevanter is dan de ingestelde meta- omschrijving die doorgaans maximaal 160 tekens telt.Moet ik hier iets mee doen?
Het is misschien verleidelijk om direct je meta-omschrijvingen aan te passen. Vooralsnog worden de langere resultaten dynamisch gegenereerd, gebaseerd op de zoekopdracht, de content op de pagina en de meta-omschrijving. Als Google een langere omschrijving geeft, dan haalt de zoekgigant dit direct uit de tekst van de pagina zelf.
POSTS

05 Dec 2017Google bevestigt langere meta-descriptions

Misschien is het je nog niet opgevallen, maar Google toont sinds kort in de zoekresultaten langere meta-descriptions. Wat nu? Lees verder
Adwords tip voor de feestdagen: Promotie Extensies
Online adverteren: programmatic trading en gezond verstand
Hashtag vandaag tien jaar oud
Checklist lanceren nieuwe website
   Persoonlijk
   Up-to-date kennis
   Creatief
   Korte lijnen
AdActive
AdActive Online Marketing
Dokter Holtropstraat 61B
3851 JG Ermelo

Laat ons met je meedenken!

Of omschrijf je uitdaging*

Naam*

E-mail*

Telefoon
Verstuur