#GROEIMERKEN
Jouw merk verdient een Big Idea!

Denk groot. Durf. Doe het!

#GROEIMERKEN gaat niet alleen over leads, engagement of conversies. Het gaat over impact maken met je merk. Het anders doen. Jouw verhaal vertellen. Uniek zijn. In deze tijd met een overload aan informatie, is originaliteit en creativiteit de sleutel tot succes. Jouw publiek wil geprikkeld worden door een campagne of content die onverwacht uit de hoek komt, opvalt en waarde toevoegt. Merken moeten gezien worden en blijven verrassen, en daar ga ik jou bij helpen!

Jouw merk verdient een Big Idea! Ik bedenk content- en (digitale) campagneconcepten vanuit het principe: denk groot, durf en doe het! Van merk,- awareness tot en met activatiecampagnes! Een creatieve campagne of sterke content leidt tot awareness, zorgt dat je top-of-mind wordt, heeft een positief effect op je merk en stimuleert de koopintentie!

Voor Wie?

#GROEIMERKEN is er voor de ondernemer of marketeer die het elke keer weer een uitdaging vindt om sterke content of succesvolle campagnes te bedenken. Je mist de tijd en misschien daardoor wel de creativiteit om echt iets gaafs en opvallends neer te zetten. Blijft die marketingplanning je maar aanstaren? Wil je nu écht iets onderscheidends en creatiefs neerzetten en heb je hierbij ondersteuning nodig? Ben je ondernemer en wil je de volgende stap maken zodat de mensen jou weten te vinden? Met #GROEIMERKEN haal je de creativiteit en expertise in huis die zorgt voor jouw Big Idea!

Laat me weten waarmee ik jouw brand kan laten groeien! Hoe? Door te kiezen hoe ik jou ga helpen. Ga voor:


Optie 1: Groeimerk-inspiratie € 1.250,00

Een goed idee lijkt vaak zo eenvoudig. En dat is het ook. Je kent ze wel: Less is more. Keep it simple stupid. De beste ideeën passen op de achterkant van een bierviltje. Tijdens een korte brainstormsessie gaan we weer terug naar het verhaal achter jouw merk. Wat beteken je en waarom besta je. Groot denken, want dat leidt tot grote ideeën. Vertaalt naar een concreet content of campagneconcept dat in één keer raak is. Zonder saaie rapporten of ingewikkelde presentaties zet ik jouw merk in één klap op de kaart. Jouw Big Idea, gegeven in een vlotte pitch en toegelicht in een beknopt plan. Inclusief één visual, zodat je direct ziet hoe alle uitingen eruit komen te zien. Laat jij je inspireren?


Optie 2: Eenmalig Groeimerk-strategie, concept en uitvoering (nader te bepalen)

Deze optie is eigenlijk hetzelfde als de hierboven genoemde optie 1, alleen neem ik het hele traject voor je uit handen. Van strategie tot en met de uitvoering. Eigenlijk gewoon van groot denken, durven naar doen! Je krijgt mij nu van begin tot het eind. Maar ook ik kan niet alles alleen. Ik stel mijn eigen ervaren team samen, dat kan bestaan uit designers en digitale specialisten. Samen zoeken we de creatieve grenzen op en verrassen we jou met een sterke campagne. Een complete (360 graden) campagne vanuit een sterk idee. Een idee dat we door ontwikkelen naar alle belangrijke / relevante (digitale) kanalen en middelen. Ben jij er klaar voor?


Optie 3: Groeimerk-abonnement vanaf € 950,00 p/m

Kies je voor een abonnement dan ben je zeker van een half jaar of een jaar lang support bij het creatief loodsen van jouw merk naar een groeimerk. Van gave content, marketingacties tot het bedenken en begeleiden van complete merkcampagnes. Ik help jou en je team om onderscheidende ideeën vanuit het Groeimerk-principe tot realiteit te brengen. Voor bedrijven en organisaties die (tijdelijk of permanent) een creatieve marketeer in hun communicatieteam nodig hebben.


Ook groei merken?

Laat wat van je horen. Samen laten we je merk met een effectieve merkcampagne uitblinken! Neem contact op.

Ruud Collé > Chief Big Idea’s

Weet wat je wil, durf, onderneem superveel actie en krijg meer dan je verwacht. Ik ben Ruud en ik ben al 15 jaar eigenaar en content- en campagnemaker bij AdActive en Strateeg en Conceptmaker (Chief Big Idea's) voor #GROEIMERKEN. Mijn kracht is dat ik mij laat enthousiasmeren door jouw ambitie. Jouw verhaal. Dat inspireert mij om content of campagnes te bedenken die opvallen. Het enige wat nog nodig is, is lef en het gewoon doen. Jouw merk verdient een Big Idea!

Een creatieve campagne of sterke content?

Neem contact op
Algemene voorwaarden|Privacy verklaring