1
AdActive Online Marketing
Wij creëren en optimaliseren online campagnes en oplossingen die bijdragen aan de groei van jouw merk. Van strategie, concept t/m creatie en beheer.

Waarmee kunnen wij je helpen?
Maak een keuze
Strategie / concept
Google Ads
Social advertising
Social content
Bannercampagne
Website / app / platform

Waar creativiteit & technologie elkaar ontmoeten

Vanuit ons kantoor in Ermelo zoeken wij samen met een team van designers en digitale specialisten de creatieve grenzen op en verrassen we opdrachtgevers met sterke online campagnes en adembenemend mooie oplossingen! Geen tussenpersonen of schakels, maar zoals jarenlang gewaardeerd, transparant, één contactpersoon en proactief. Wij zijn benieuwd naar jouw unieke verhaal en doelstellingen en helpen je online groeiambities waar te maken door creativiteit te koppelen aan technologie. Onderscheid je als merk, val op in de massa en haal meer uit je digitale communicatie!

AdActive Online Marketing heeft alles in huis om je doelgroep op het juiste moment, op de juiste plaats, met de juiste boodschap te bereiken. Tussen alle reclameboodschappen die iedereen te verwerken krijgt zorgen wij dat je als merk opvalt! Van strategie, concept tot en met creatie en beheer van online campagnes, websites, apps en meer. Alles voor een waardevolle en relevante digitale verbinding tussen mensen en merken.

"Wij zijn buitengewoon betrokken en staan voor een persoonlijke, proactieve en daadkrachtige aanpak. Voorzien van de laatste digitale ontwikkelingen en up-to-date kennis."


Doel en werkwijze
Het doel van AdActive Online Marketing is om onze creativiteit, ideeën en kennis in te zetten om op een persoonlijke wijze merken te helpen laten groeien. Ons streven is altijd om opdrachtgevers enthousiast te maken met onze adviezen, campagnes en de behaalde resultaten. Daarom werken wij niet met langetermijncontracten, maar is de basis van onze samenwerking resultaat gedreven en daardoor voor beiden waardevol.

Via Facebook, Twitter, LinkedIn, Instagram en onze website houden wij je graag op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van gave digitale campagnes en ontwikkelingen en mogelijkheden op het gebied van Google Ads, social advertising en content en conversie-optimalisatie.

Elke dag willen wij mensen inspireren om het beste uit hun digitale communicatie te halen. Dat kan zijn via een post, rapportage, mailtje, telefoongesprek, inspiratiesessie of de één-op-één Skype-gesprekken. 

Contact
Benieuwd naar AdActive en onze werkwijze? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij horen graag wat je uitdaging is. 
Er is niks mooiers dan klanten helpen hun doel te behalen.

Wat is jouw doel?
Ruud Collé
Stel hier je vraag

E-mail*
Druk op enter om te verzenden.
Bedankt voor jouw bericht!

We komen zo snel mogelijk bij je terug met een antwoord.
Ruud Collé
   Persoonlijk
   Up-to-date kennis
   Creatief
   Korte lijnen
AdActive
AdActive Online Marketing
Dokter Holtropstraat 61B
3851 JG Ermelo

T 0341 217 104

Laat ons met je meedenken!

Omschrijf je uitdaging*

Naam*

E-mail*

Telefoon
De gegevens die je via dit formulier achterlaat worden alleen gebruikt om je van dienst te kunnen zijn en een antwoord te kunnen geven op jouw vraag. Meer informatie vind je in onze privacyverklaring.
Verstuur