1
AdActive Online Marketing
Haal meer uit je digitale communicatie door het creëren van de beste digitale ervaringen en contactmomenten. AdActive bereikt je doelgroep op het juiste moment, op de juiste plaats met de juiste boodschap!

Waarmee kunnen wij je helpen?
Maak een keuze
Gevonden worden in Google
Fans activeren met content
Digitale oplossingen

Zoekmachine marketing

In de afgelopen 10 jaar hebben wij van zoekmachine marketing onze expertise gemaakt. Door het slim inzetten van SEO en Google Adwords zorgen wij ervoor dat je website goed vindbaar is als mensen naar jouw producten of diensten zoeken.

Zoekmachine Marketing

Voor verreweg de meeste zoekers begint hun zoektocht naar jouw producten of diensten bij de bekendste zoekmachine van dit moment, Google. Een website die niet hoog scoort in Google mist bezoekers en uiteindelijk omzet. Het optimaal inzetten van zoekmachine marketing zorgt voor een betere vindbaarheid en meer relevante bezoekers naar jouw website. Zoekmachine marketing bestaat uit SEO en Google Adwords (SEA).

SEO

Search Engine Optimalization (SEO) is het optimaliseren van websites om zo hoog mogelijk in de organische - niet betaalde - zoekresultaten van zoekmachines zoals Google te komen. Op het gebied van SEO volgt AdActive Online Marketing de missie van deze zoekgigant. Gebruikers waardevolle, relevante, unieke en kwalitatieve resultaten bieden. Door deze waarden in acht te nemen wordt de vindbaarheid van je website op een duurzame manier verbeterd.

Voor de optimalisatie van je website gaan we aan de slag met het optimaliseren van de on page, off page en technische factoren. Hiermee creëren we de perfecte combinatie voor het optimaliseren van content, techniek, autoriteit en (link) populariteit. Het juist toepassen van deze duurzame SEO-werkzaamheden vergt veel tijd. Jouw onderneming en website moeten immers in constante groei blijven en een autoriteit worden in jouw markt. Naast de on page en technische optimalisatie is het versterken van autoriteit en populariteit door bijvoorbeeld het inzetten van linkbuilding in de vorm van online PR / contentmarketing en social media een belangrijke optimalisatiefactor voor op de lange termijn.

In de optimalisatieperiode word je voortdurend op de hoogte gehouden van de resultaten en voorzien van adviezen. Naast de maandelijkse rapportages zijn adviesgesprekken op locatie of bijvoorbeeld één-op-één via Skype waarin de resultaten worden doorgenomen mogelijk.


"Wij staan voor korte lijnen en een actieve en daadkrachtige aanpak. SEO-optimalisatie bestaat niet uit slimme trucjes maar moet een waardevolle strategie zijn voor de lange termijn."Google Adwords

Google Adwords (SEA) is adverteren in Google middels gesponsorde zoekresultaten. Het grote voordeel van Adwords is dat het relatief snel en campagnematig ingezet kan worden. Echter, omdat het inzetten van deze gesponsorde zoekresultaten geld kost gaat kwaliteit altijd boven kwantiteit. Zoekwoorden, advertenties en de landingspagina moeten perfect op elkaar aansluiten. Voorzien van de nodige extra site-extensies vallen advertenties nog meer op. Op deze manier creëren we hoge doorklikpercentages en een hogere kwaliteitsscore van Google. En hoe hoger de kwaliteit, hoe minder je voor een klik betaalt.

Heb je een webshop met een groot wisselend aanbod met variërende prijzen? Het handmatig inrichten en bijhouden van deze grote campagnes kan een tijdrovende klus zijn. Het adverteren via een datafeed kan hierbij dé oplossing zijn. Wij koppelen jouw database aan de campagneomgeving waardoor prijzen en voorraad altijd up-to-date zijn.

Wil je jouw doelgroep naast het adverteren in Google ook bereiken in het displaynetwerk van Google? Dan kan Adwords worden uitgebreid met bannercampagnes en remarketing. Zeker in een oriënterende markt waarin bezoekers prijzen en ervaringen vergelijken, kan je met het slim inzetten van remarketing bezoekers terug laten keren naar je website, waar ze alsnog die gewenste actie uitvoeren!

Bij Google Adwords bepaal je altijd zelf je dagbudget waardoor je altijd een vast bedrag investeert en nooit meer betaalt dan gewenst. Datzelfde geldt voor onze maandelijkse beheerperiodes. Voor een vast bedrag sturen wij campagnes actief bij, altijd gericht op resultaat. Maandelijks ontvang je een rapportage die indien gewenst doorgenomen kan worden tijdens een persoonlijk adviesgesprek. Zowel op locatie of één-op-één via Skype! 


Conversie-optimalisatie

Alle inspanningen op het gebied van SEO en SEA moeten bijdragen aan het behalen van de gewenste conversies. Hierbij kan je denken aan online aanvragen of verkopen via de webshop. Het optimaliseren van deze doelen is altijd ons uitgangspunt. Daarom geven wij in onze rapportages altijd advies over bijvoorbeeld het verbeteren van formulieren, het verzamelen van reviews en het testen met buttons en call to actions. Hiervoor bieden wij ook een speciaal conversie-optimalisatieprogramma aan om middels A/B- of Multivariatie tests websiteprestaties te verbeteren.

Cases en contact

Bekijk hieronder onze cases. Enthousiast? Neem dan contact met ons op!
ONZE CASES

Citroën Autohuis de PoortAdwords Autohuis de Poort

Optimalisatie bestaande Adwordscampagnes en inzet bannercampagnes in het display netwerk van Google. Lees verder
Campenaer Koffie op social media
SEO-teksten AGO financieel en fiscaal advies
SEO-optimalisatie Microsign
Online marketing Oostendorp Muziek

Is dit niet wat je zoekt? Bekijk onze andere diensten

Social & content

Vergroot het online bereik en verhoog de betrokkenheid van je publiek door content die boeit en activeert. Ons team van creatieve verhalenvertellers staat klaar om fans en volgers aan je te binden. Aanstekelijke content, relevant en waardevol om te delen!

Digital design

Als online bureau ontwikkelen wij creatieve en resultaat gedreven digitale oplossingen. Effectieve websites, gave marketing apps en opvallende banners voor display campagnes. Altijd met de focus op het realiseren van de vastgestelde doelstellingen.

Conversie-optimalisatie

Websiteprestaties verbeteren door het optimaliseren van bezoekerservaringen? Weet jij waar de pijnpunten van jouw website liggen? Door het inzetten van A/B- of Multivariatie tests optimaliseert AdActive jouw website naar meetbare resultaten!

Inspiratie & coaching

Wil je meer halen uit je online marketingactiviteiten maar je loopt vast door de vele mogelijkheden die er zijn? Blijven echte resultaten uit? AdActive biedt verschillende één-op-één online marketing inspiratiesessies en coaching aan.
   Persoonlijk
   Up-to-date kennis
   Creatief
   Korte lijnen
AdActive
AdActive Online Marketing
Dokter Holtropstraat 61B
3851 JG Ermelo

Laat ons met je meedenken!

Omschrijf je uitdaging*

Naam*

E-mail*

Telefoon
De gegevens die je via dit formulier achterlaat worden alleen gebruikt om je van dienst te kunnen zijn en een antwoord te kunnen geven op jouw vraag. Meer informatie vind je in onze privacyverklaring.
Verstuur