1
AdActive Online Marketing
Wij creëren en optimaliseren online campagnes en oplossingen die bijdragen aan de groei van jouw merk. Van strategie, concept t/m creatie en beheer.

Waarmee kunnen wij je helpen?
Maak een keuze
Strategie / concept
Google Ads
Social advertising
Social content
Bannercampagne
Website / app / platform

Social & content

Vergroot het online bereik en verhoog de betrokkenheid van je publiek door content die boeit en activeert. Ons team van creatieve verhalenvertellers staat klaar om fans en volgers aan je te binden.

Social en contentmarketing

Creëer meerwaarde en bouw een waardevolle band op met je volgers en fans. AdActive Online Marketing helpt merken te connecten met hun publiek door het inzetten van contentmarketing en social media campagnes. Inmiddels is social een volwaardig onderdeel van digitale marketing- en communicatiemix. Omdat iedereen altijd en overal online is, bereiken digitale en sociale mediacampagnes steeds meer mensen. Dit gegeven stelt hogere eisen aan strategie, creativiteit en kwaliteit. Want hoe val je op tussen alle uitingen die mensen elke dag via Facebook en nieuws-apps over zich heen krijgen?


"Wij helpen merken waardevolle relaties op te bouwen met hun publiek. Doordachte content en ervaringen met de klantreis als uitgangspunt."Na een gedegen strategie en concept volgt de uitvoering. Misschien wel het leukste, want in deze fase wordt het plan uitgevoerd naar het delen van de aanstekelijke Facebook- en Instagram-posts, waardevolle YouTube-video's of informatieve blogs. Ons uitgangspunt is altijd owned media, de eigen kanalen van klanten. Vervolgens bekijken we wat paid media kan betekenen en hoe het bereik en interactie nog meer vergroot kan worden. 

Voor alle content die wordt ontwikkeld geldt dat we ook de distributie en communitymanagement verzorgen. Op deze manier nemen wij werk uit handen en ben je altijd verzekerd van een goed gevulde timeline of blog. 

Bekijk hieronder voorbeelden van een aantal posts die wij verzorgd hebben.

Cases en contact

Bekijk hieronder onze cases. Enthousiast? Neem dan contact met ons op!
ONZE CASES

MicrosignSEO-optimalisatie Microsign

Een duurzame SEO-strategie voor Microsign Bedrijfssoftware. Van onpage optimalisatie tot contentmarketing. Lees verder
SEO-teksten AGO financieel en fiscaal advies
Google Ads voor Sebo Personeelsdiensten
A2-Zuivel, natuurlijk voor iedereen!
VILLAWORK Wonen op De Lichtenberg Amersfoort

Is dit niet wat je zoekt? Bekijk onze andere diensten

Strategie & concept

Nooit meer ad hoc kanalen inzetten zonder een idee te hebben wat ze opleveren? AdActive helpt je doelen en online ambities waar te maken vanuit een heldere strategie of digitaal concept.

Online campagnes

Effectieve online campagnes, social content en design. AdActive Online Marketing creëert en optimaliseert Google Ads, social media campagnes, vindbare sites en gave banner-advertenties.

Digital design

Als online bureau ontwerpen en ontwikkelen wij creatieve en resultaat gedreven digitale oplossingen. Effectieve websites, gave marketing apps en opvallende banners voor display campagnes.

Conversie-optimalisatie

Websiteprestaties verbeteren door het optimaliseren van bezoekerservaringen? Weet jij waar de pijnpunten van jouw website liggen? Met A/B- of Multivariatie tests optimaliseert AdActive jouw website!

Inspiratie & coaching

Wil je meer halen uit je online marketingactiviteiten maar je loopt vast door de vele mogelijkheden die er zijn? Blijven echte resultaten uit? AdActive biedt verschillende één-op-één online marketing inspiratiesessies en coaching aan.

#Groeimerken

Weet wat je wil, durf, onderneem superveel actie en krijg meer dan je verwacht. Ik ben Ruud en ik ben al meer dan 10 jaar eigenaar en content- en campagnemaker bij AdActive Online Marketing en Chief Big Idea's :) voor #GROEIMERKEN. Mijn kracht is dat ik mij laat enthousiasmeren door jouw verhaal. Jouw ambitie. Dat inspireert mij om content of campagnes te bedenken die opvallen. Het enige wat nog nodig is, is lef en het gewoon doen. Jouw merk verdient een Big Idea!
   Persoonlijk
   Up-to-date kennis
   Creatief
   Korte lijnen
AdActive
AdActive Online Marketing
Dokter Holtropstraat 61B
3851 JG Ermelo

T 0341 217 104

Laat ons met je meedenken!

Omschrijf je uitdaging*

Naam*

E-mail*

Telefoon
De gegevens die je via dit formulier achterlaat worden alleen gebruikt om je van dienst te kunnen zijn en een antwoord te kunnen geven op jouw vraag. Meer informatie vind je in onze privacyverklaring.
Verstuur