1
AdActive Online Marketing
Wij creëren en optimaliseren online campagnes en oplossingen die bijdragen aan de groei van jouw merk. Van strategie, concept t/m creatie en beheer.

Waarmee kunnen wij je helpen?
Maak een keuze
Strategie / concept
Google Ads
Social advertising
Social content
Bannercampagne
Website / app / platform

Strategie & concept

Nooit meer ad hoc kanalen inzetten zonder een idee te hebben wat ze opleveren? AdActive helpt je doelen en online ambities waar te maken vanuit een heldere strategie of digitaal concept.

Strategie & digitaal concept

Je springt in op de nieuwste trends maar je hebt het gevoel dat je vooral reactief bezig bent en doelen niet worden behaald. Moeten we Instagram inzetten? Hoe kunnen we meer verkopen via onze webshop realiseren? Is Facebook een belangrijk kanaal voor onze campagne? Vragen die je bezighouden en uiteindelijk kunnen frustreren.

Het ontbreken van een online marketing strategie zorgt ervoor dat het gewenste resultaat uit je onlinemarketingactiviteiten nooit wordt behaald. Alle kanalen worden los ingezet, met als risico dat je investeert in Google Ads terwijl je website niet is geoptimaliseerd voor conversies.

Een online marketing strategie gaat over de keuzes die je maakt om:
  • De belangrijkste bedrijfsdoelstellingen te behalen
  • Doelen te vertalen naar heldere KPI's
  • Waardepropositie / onderscheidend vermogen te bepalen
  • Inzicht in je doelgroep en klantreis te krijgen
  • De in te zetten kanalen
Fase 1: Bepalen doelstellingen en doelgroep
In de eerste fase vindt er een gesprek plaats waarin we de bedrijfs- en marketingdoelstellingen bepalen. De doelstellingen worden meetbaar gemaakt door hieraan KPI's te koppelen. Om verder de juiste keuzes te maken is het belangrijk dat je je klant kent. Wie is je doelgroep en welke reis leggen ze af voordat ze klant worden? Deze informatie vormt de basis voor fase 2.

Fase 2: Plan en/of concept
Alle informatie uit fase 2 wordt verder uitgewerkt in een plan. In dit plan wordt de klantreis volgens het SEE, THINK, DO, CARE-model van Google uitgewerkt. Bereik je doelgroep op het juiste moment, op de juiste plaats met de juiste boodschap (jouw unieke merkverhaal). Om dit plan te visualiseren is een slag naar een digitaal concept mogelijk. Hoe gaan de verschillende uitingen eruitzien? Hoe worden ze ingezet? Het concept helpt het plan en de ideeën te doorgronden en te vertalen naar duurzame digitale producten.

Contact
Weer weten over het neerzetten van een online strategie en concept. Neem contact met ons op voor een eerste vrijblijvend gesprek.
ONZE CASES

Sebo PersoneelsdienstenGoogle Ads voor Sebo Personeelsdiensten

Sebo zoekt aanpakkers voor Bouw, Groen, Infra en Logistiek. Lees verder
A2-Zuivel, natuurlijk voor iedereen!
SEO-teksten AGO financieel en fiscaal advies
Campenaer Koffie op social media
SEO-optimalisatie Microsign

Is dit niet wat je zoekt? Bekijk onze andere diensten

Online campagnes

Effectieve online campagnes, social content en design. AdActive Online Marketing creëert en optimaliseert Google Ads, social media campagnes, vindbare sites en gave banner-advertenties.

Digital design

Als online bureau ontwerpen en ontwikkelen wij creatieve en resultaat gedreven digitale oplossingen. Effectieve websites, gave marketing apps en opvallende banners voor display campagnes.

Social & content

Vergroot het online bereik en verhoog de betrokkenheid van je publiek door content die boeit en activeert. Ons team van creatieve verhalenvertellers staat klaar om fans en volgers aan je te binden.

Conversie-optimalisatie

Websiteprestaties verbeteren door het optimaliseren van bezoekerservaringen? Weet jij waar de pijnpunten van jouw website liggen? Met A/B- of Multivariatie tests optimaliseert AdActive jouw website!

Inspiratie & coaching

Wil je meer halen uit je online marketingactiviteiten maar je loopt vast door de vele mogelijkheden die er zijn? Blijven echte resultaten uit? AdActive biedt verschillende één-op-één online marketing inspiratiesessies en coaching aan.

#Groeimerken

Weet wat je wil, durf, onderneem superveel actie en krijg meer dan je verwacht. Ik ben Ruud en ik ben al meer dan 10 jaar eigenaar en content- en campagnemaker bij AdActive Online Marketing en Chief Big Idea's :) voor #GROEIMERKEN. Mijn kracht is dat ik mij laat enthousiasmeren door jouw verhaal. Jouw ambitie. Dat inspireert mij om content of campagnes te bedenken die opvallen. Het enige wat nog nodig is, is lef en het gewoon doen. Jouw merk verdient een Big Idea!
   Persoonlijk
   Up-to-date kennis
   Creatief
   Korte lijnen
AdActive
AdActive Online Marketing
Dokter Holtropstraat 61B
3851 JG Ermelo

T 0341 217 104

Laat ons met je meedenken!

Omschrijf je uitdaging*

Naam*

E-mail*

Telefoon
De gegevens die je via dit formulier achterlaat worden alleen gebruikt om je van dienst te kunnen zijn en een antwoord te kunnen geven op jouw vraag. Meer informatie vind je in onze privacyverklaring.
Verstuur