1
AdActive Online Marketing
Haal meer uit je digitale communicatie door het creëren van de beste digitale ervaringen en contactmomenten. AdActive bereikt je doelgroep op het juiste moment, op de juiste plaats met de juiste boodschap!

Waarmee kunnen wij je helpen?
Maak een keuze
Gevonden worden in Google
Fans activeren met content
Digitale oplossingen

Inspiratie & coaching

Wil je meer halen uit je online marketingactiviteiten maar je loopt vast door de vele mogelijkheden die er zijn? Blijven echte resultaten uit? AdActive biedt verschillende één-op-één online marketing inspiratiesessies en coaching aan.
Het communicatievak is de voorbije jaren sterk veranderd en daarmee ook de competenties van jou als marketeer of ondernemer. Je springt in op de nieuwste trends maar je hebt het gevoel dat je vooral reactief bezig bent en er geen duidelijke strategie wordt gevolgd en doelen niet worden behaald.

Moeten we Instagram inzetten? Hoe kunnen we meer aanvragen via onze website realiseren? Is Twitter nog relevant voor ons? Vragen die je bezighouden en uiteindelijk frustreren. Daarom start ik in mei en juni met de online marketing inspiratiesessies met coaching om helderheid te creëren en je te enthousiasmeren over het online marketingvak.

Kortom wil je duidelijkheid over je te volgen strategie of meer weten over online marketing in het algemeen of juist specifiek over social media, zoekmachine marketing of content marketing? Dan is een persoonlijke coaching of een één-op-één Skype video-inspiratiesessie precies wat je nodig hebt. 

Inspiratiesessie en coaching mei 2018 (verlopen > september 2018 nieuwe sessies)
Vertel jouw uitdaging en meld je aan voor de één-op-één inspiratiesessie voor jezelf of jouw bedrijf/organisatie. Na de inspiratiesessie heb je duidelijk in beeld welke strategie bij jou past en de mogelijkheden die online marketing biedt. Hierna kun je met concrete ideeën, doelen, praktische tips en onder begeleiding van 1 maand coaching direct aan de slag! 

Kosten: € 350,00 p.p ex btw (1 persoon/collega extra € 125,00 ex btw)
Duur: 3 uur + 1 maand begeleiding
Locatie: Dokter Holtropstraat 61B Ermelo

Omschrijf jouw uitdaging en meld je aan >


Skype video-inspiratiesessie
In de één-op-één Skype video-inspiratiesessie behandelen we al je vragen omtrent online marketing en helpen we jou of je bedrijf/organisatie op weg met het effectief inzetten van online marketing. 
 
Kosten: € 125,00 ex btw
Duur: 1 uur
Via Skype video-sessie

Omschrijf jouw uitdaging en meld je aan >


ONZE CASES

Citroën Autohuis de PoortAdwords Autohuis de Poort

Optimalisatie bestaande Adwordscampagnes en inzet bannercampagnes in het display netwerk van Google. Lees verder
SEO-optimalisatie Microsign
Google Ads voor Sebo Personeelsdiensten
Online marketing Oostendorp Muziek
SEO-teksten AGO financieel en fiscaal advies

Is dit niet wat je zoekt? Bekijk onze andere diensten

Zoekmachine marketing

In de afgelopen 10 jaar hebben wij van zoekmachine marketing onze expertise gemaakt. Door het slim inzetten van SEO en Google Adwords zorgen wij ervoor dat je website goed vindbaar is als mensen naar jouw producten of diensten zoeken.

Social & content

Vergroot het online bereik en verhoog de betrokkenheid van je publiek door content die boeit en activeert. Ons team van creatieve verhalenvertellers staat klaar om fans en volgers aan je te binden. Aanstekelijke content, relevant en waardevol om te delen!

Digital design

Als online bureau ontwikkelen wij creatieve en resultaat gedreven digitale oplossingen. Effectieve websites, gave marketing apps en opvallende banners voor display campagnes. Altijd met de focus op het realiseren van de vastgestelde doelstellingen.

Conversie-optimalisatie

Websiteprestaties verbeteren door het optimaliseren van bezoekerservaringen? Weet jij waar de pijnpunten van jouw website liggen? Door het inzetten van A/B- of Multivariatie tests optimaliseert AdActive jouw website naar meetbare resultaten!
   Persoonlijk
   Up-to-date kennis
   Creatief
   Korte lijnen
AdActive
AdActive Online Marketing
Dokter Holtropstraat 61B
3851 JG Ermelo

Laat ons met je meedenken!

Omschrijf je uitdaging*

Naam*

E-mail*

Telefoon
De gegevens die je via dit formulier achterlaat worden alleen gebruikt om je van dienst te kunnen zijn en een antwoord te kunnen geven op jouw vraag. Meer informatie vind je in onze privacyverklaring.
Verstuur