1
AdActive Online Marketing
Wij creëren en optimaliseren online campagnes en oplossingen die bijdragen aan de groei van jouw merk. Van strategie, concept t/m creatie en beheer.

Waarmee kunnen wij je helpen?
Maak een keuze
Strategie / concept
Google Ads
Social advertising
Social content
Bannercampagne
Website / app / platform

Inspiratie & coaching

Wil je meer halen uit je online marketingactiviteiten maar je loopt vast door de vele mogelijkheden die er zijn? Blijven echte resultaten uit? AdActive biedt verschillende één-op-één online marketing inspiratiesessies en coaching aan.
Het communicatievak is de voorbije jaren sterk veranderd en daarmee ook de competenties van jou als marketeer of ondernemer. Je springt in op de nieuwste trends maar je hebt het gevoel dat je vooral reactief bezig bent en er geen duidelijke strategie wordt gevolgd en doelen niet worden behaald.

Moeten we Instagram inzetten? Hoe kunnen we meer aanvragen via onze website realiseren? Is Twitter nog relevant voor ons? Vragen die je bezighouden en uiteindelijk frustreren. Daarom start ik in september en oktober met de online marketing inspiratiesessies met coaching om helderheid te creëren en je te enthousiasmeren over het online marketingvak.

Kortom wil je duidelijkheid over je te volgen strategie of meer weten over online marketing in het algemeen of juist specifiek over social media of content marketing? Dan is een persoonlijke coaching of een één-op-één Skype video-inspiratiesessie precies wat je nodig hebt. 

Inspiratiesessie en coaching september 2020
Vertel jouw uitdaging en meld je aan voor de één-op-één inspiratiesessie voor jezelf of jouw bedrijf/organisatie. Na de inspiratiesessie heb je duidelijk in beeld welke strategie bij jou past en de mogelijkheden die online marketing biedt. Hierna kun je met concrete ideeën, doelen, praktische tips en onder begeleiding van 1 maand coaching direct aan de slag! 

Kosten: € 350,00 p.p ex btw (1 persoon/collega extra € 155,00 ex btw)
Duur: 3 uur + 1 maand begeleiding
Locatie: Dokter Holtropstraat 61B Ermelo

Omschrijf jouw uitdaging en meld je aan >


Skype video-inspiratiesessie
In de één-op-één Skype video-inspiratiesessie behandelen we al je vragen omtrent online marketing en helpen we jou of je bedrijf/organisatie op weg met het effectief inzetten van online marketing. 
 
Kosten: € 150,00 ex btw
Duur: 1 uur
Via Skype video-sessie

Omschrijf jouw uitdaging en meld je aan >


ONZE CASES

VILLAWORKVILLAWORK Wonen op De Lichtenberg Amersfoort

Hoe wij voor VILLAWORK leads genereren voor een nieuw project in Amersfoort. Lees verder
Google Ads voor Sebo Personeelsdiensten
A2-Zuivel, natuurlijk voor iedereen!
SEO-teksten AGO financieel en fiscaal advies
Campenaer Koffie op social media

Is dit niet wat je zoekt? Bekijk onze andere diensten

Strategie & concept

Nooit meer ad hoc kanalen inzetten zonder een idee te hebben wat ze opleveren? AdActive helpt je doelen en online ambities waar te maken vanuit een heldere strategie of digitaal concept.

Online campagnes

Effectieve online campagnes, social content en design. AdActive Online Marketing creëert en optimaliseert Google Ads, social media campagnes, vindbare sites en gave banner-advertenties.

Digital design

Als online bureau ontwerpen en ontwikkelen wij creatieve en resultaat gedreven digitale oplossingen. Effectieve websites, gave marketing apps en opvallende banners voor display campagnes.

Social & content

Vergroot het online bereik en verhoog de betrokkenheid van je publiek door content die boeit en activeert. Ons team van creatieve verhalenvertellers staat klaar om fans en volgers aan je te binden.

Conversie-optimalisatie

Websiteprestaties verbeteren door het optimaliseren van bezoekerservaringen? Weet jij waar de pijnpunten van jouw website liggen? Met A/B- of Multivariatie tests optimaliseert AdActive jouw website!

#Groeimerken

Weet wat je wil, durf, onderneem superveel actie en krijg meer dan je verwacht. Ik ben Ruud en ik ben al meer dan 10 jaar eigenaar en content- en campagnemaker bij AdActive Online Marketing en Chief Big Idea's :) voor #GROEIMERKEN. Mijn kracht is dat ik mij laat enthousiasmeren door jouw verhaal. Jouw ambitie. Dat inspireert mij om content of campagnes te bedenken die opvallen. Het enige wat nog nodig is, is lef en het gewoon doen. Jouw merk verdient een Big Idea!
   Persoonlijk
   Up-to-date kennis
   Creatief
   Korte lijnen
AdActive
AdActive Online Marketing
Dokter Holtropstraat 61B
3851 JG Ermelo

T 0341 217 104

Laat ons met je meedenken!

Omschrijf je uitdaging*

Naam*

E-mail*

Telefoon
De gegevens die je via dit formulier achterlaat worden alleen gebruikt om je van dienst te kunnen zijn en een antwoord te kunnen geven op jouw vraag. Meer informatie vind je in onze privacyverklaring.
Verstuur