1
AdActive Online Marketing
Wij creëren en optimaliseren online campagnes en oplossingen die bijdragen aan de groei van jouw merk. Van strategie, concept t/m creatie en beheer.

Waarmee kunnen wij je helpen?
Maak een keuze
Strategie / concept
Google Ads
Social advertising
Social content
Bannercampagne
Website / app / platform

Online campagnes

Effectieve online campagnes, social content en design. AdActive Online Marketing creëert en optimaliseert Google Ads, social media campagnes, vindbare sites en gave banner-advertenties.

Effectieve online campagnes

AdActive creëert en optimaliseert online campagnes die bijdragen aan de groei van merken en helpt online ambities waarmaken. Van strategie, concept t/m creatie en beheer. Ons doel is om een waardevolle en activerende digitale verbinding te leggen tussen mens en merk door je doelgroep op het juiste moment, op de juiste plaats met de juiste boodschap te bereiken! 

Wij analyseren doelstellingen en behoeften van klanten en vertalen deze naar een strategie of een creatief digitaal concept. Dit vormt de basis voor de creatie en het beheer van een online campagne. Toegepast op kanalen waar jouw doelgroep aanwezig is. Denk aan platformen als Google en social media. 

Google Ads
Met Google Ads (SEA) adverteer je in Google middels gesponsorde zoekresultaten. Het grote voordeel van Google Ads is dat het relatief snel en campagnematig ingezet kan worden. Echter, omdat het inzetten van deze gesponsorde zoekresultaten geld kost, gaat kwaliteit altijd boven kwantiteit. Zoekwoorden, advertenties en de landingspagina moeten perfect op elkaar aansluiten. Wij gaan altijd voor de hoogst mogelijke kwaliteitsscore. Want hoe hoger de kwaliteit, hoe minder je voor een klik betaalt. Indien gewenst aangevuld met SEO? Onze vakspecialist zorgt met onpage en offpage optimalisatie voor vindbare websites in Google!

Remarketing
De kracht van herhaling. Zeker in een oriënterende markt waarin bezoekers prijzen en ervaringen vergelijken, kan je met het slim inzetten van remarketing bezoekers terug laten keren naar je website, waar ze alsnog die gewenste actie uitvoeren!

Bannercampagne
Een bannercampagne (display advertising) is ideaal voor het creëren van naamsbekendheid en zorgen dat je top of mind blijft. Wij ontwerpen gave en effectieve animated banners in verschillende soorten en maten. De standaardbanners kennen we allemaal. Dit zijn banners die we doorgaans zien op bijvoorbeeld Buienradar, AD of Funda. Maar een bannercampagne kan ook worden ingezet en getarget op personen waarvan Google weet dat zij actief naar jouw product of dienst op zoek zijn! Dit is de doelgroep die onderzoekt en vergelijkt en al verder in het aankoopproces zit.

Facebook en Instagram advertising
Facebook is nog steeds de juiste plek om je doelgroep te bereiken (met 10 miljoen gebruikers op Facebook en 5 miljoen op Instagram). Zeker met de optie om specifiek op bepaalde segmenten selecties te targeten maakt van Facebook een interessant kanaal. Maar ook de verschillende advertentiemogelijkheden bieden veel kansen. Denk aan campagnes gericht op conversies, branding of remarketing.

Social content
Creëer meerwaarde en bouw een waardevolle band op met je volgers en fans. AdActive Online Marketing helpt merken te connecten met hun publiek door het inzetten van content marketing. Van leuke inhakers tot en met blogs of artikelen en waar je je doelgroep mee helpt. 

Beheer en optimalisatie
De online campagnes moeten bijdragen aan het behalen van de vastgestelde doelen. Denk aan branding of het behalen van conversies zoals verkopen via de webshop. Het optimaliseren van deze doelen is altijd ons uitgangspunt. Daarom geven wij in onze rapportages altijd optimalisatie-advies. Hiervoor bieden wij ook een speciaal conversie-optimalisatieprogramma aan om middels A/B- of Multivariatie tests websiteprestaties te verbeteren.

Cases en contact
Bekijk hieronder onze cases. Enthousiast? Neem dan contact met ons op!


ONZE CASES

Sebo PersoneelsdienstenGoogle Ads voor Sebo Personeelsdiensten

Sebo zoekt aanpakkers voor Bouw, Groen, Infra en Logistiek. Lees verder
VILLAWORK Wonen op De Lichtenberg Amersfoort
SEO-teksten AGO financieel en fiscaal advies
A2-Zuivel, natuurlijk voor iedereen!
Campenaer Koffie op social media

Is dit niet wat je zoekt? Bekijk onze andere diensten

Strategie & concept

Nooit meer ad hoc kanalen inzetten zonder een idee te hebben wat ze opleveren? AdActive helpt je doelen en online ambities waar te maken vanuit een heldere strategie of digitaal concept.

Digital design

Als online bureau ontwerpen en ontwikkelen wij creatieve en resultaat gedreven digitale oplossingen. Effectieve websites, gave marketing apps en opvallende banners voor display campagnes.

Social & content

Vergroot het online bereik en verhoog de betrokkenheid van je publiek door content die boeit en activeert. Ons team van creatieve verhalenvertellers staat klaar om fans en volgers aan je te binden.

Conversie-optimalisatie

Websiteprestaties verbeteren door het optimaliseren van bezoekerservaringen? Weet jij waar de pijnpunten van jouw website liggen? Met A/B- of Multivariatie tests optimaliseert AdActive jouw website!

Inspiratie & coaching

Wil je meer halen uit je online marketingactiviteiten maar je loopt vast door de vele mogelijkheden die er zijn? Blijven echte resultaten uit? AdActive biedt verschillende één-op-één online marketing inspiratiesessies en coaching aan.

#Groeimerken

Weet wat je wil, durf, onderneem superveel actie en krijg meer dan je verwacht. Ik ben Ruud en ik ben al meer dan 10 jaar eigenaar en content- en campagnemaker bij AdActive Online Marketing en Chief Big Idea's :) voor #GROEIMERKEN. Mijn kracht is dat ik mij laat enthousiasmeren door jouw verhaal. Jouw ambitie. Dat inspireert mij om content of campagnes te bedenken die opvallen. Het enige wat nog nodig is, is lef en het gewoon doen. Jouw merk verdient een Big Idea!
   Persoonlijk
   Up-to-date kennis
   Creatief
   Korte lijnen
AdActive
AdActive Online Marketing
Dokter Holtropstraat 61B
3851 JG Ermelo

T 0341 217 104

Laat ons met je meedenken!

Omschrijf je uitdaging*

Naam*

E-mail*

Telefoon
De gegevens die je via dit formulier achterlaat worden alleen gebruikt om je van dienst te kunnen zijn en een antwoord te kunnen geven op jouw vraag. Meer informatie vind je in onze privacyverklaring.
Verstuur