1
AdActive Online Marketing
Wij creëren en optimaliseren online campagnes en oplossingen die bijdragen aan de groei van jouw merk. Van strategie, concept t/m creatie en beheer.

Waarmee kunnen wij je helpen?
Maak een keuze
Strategie / concept
Google Ads
Social advertising
Social content
Bannercampagne
Website / app / platform

#Groeimerken

Weet wat je wil, durf, onderneem superveel actie en krijg meer dan je verwacht. Ik ben Ruud en ik ben al meer dan 10 jaar eigenaar en content- en campagnemaker bij AdActive Online Marketing en Chief Big Idea's :) voor #GROEIMERKEN. Mijn kracht is dat ik mij laat enthousiasmeren door jouw verhaal. Jouw ambitie. Dat inspireert mij om content of campagnes te bedenken die opvallen. Het enige wat nog nodig is, is lef en het gewoon doen. Jouw merk verdient een Big Idea!

#GROEIMERKEN

#GROEIMERKEN gaat niet alleen over leads, engagement of conversies. Het gaat over impact maken. Het anders doen. Jouw verhaal vertellen. Uniek zijn. In deze tijd met een overload aan informatie is originaliteit en creativiteit de sleutel tot succes. Jouw publiek wil geprikkeld worden door content of een campagne die onverwacht uit de hoek komt en waarde toevoegt. Merken moeten gezien worden en blijven verrassen en daar ga ik jou bij helpen! 

Het Groeimerk-principe
Jouw merk verdient een Big Idea! Ik bedenk content- en (digitale) campagneconcepten vanuit het principedenk groot, durf en doe het! Of het nu gaat om merk,- awareness of activatiecampagnes, jouw boodschap moet bij een zo breed en relevant mogelijk publiek kenbaar gemaakt worden.

Jouw merk is uniek. Maar wat maakt jou zo onderscheidend? Waarom besta je? Wat wil je bereiken? Daar gaan we samen over sparren. Terug naar de basis. Naar jouw droom of waarom jouw merk bestaat. Want zo komen we tot het echte verhaal! We gaan niet voor gewoon. Je wil indruk maken met creatieve campagnes die eruit springen of verrassende branded content waar over gesproken wordt. Want, een creatieve campagne of sterke content leidt tot awareness, zorgt dat je top-of-mind wordt, heeft een positief effect op je merk en stimuleert de koopintentie!
Voor wie?

#GROEIMERKEN is er voor de ondernemer, sales manager en marketeer die het elke keer weer een uitdaging vindt om sterke content of succesvolle campagnes te bedenken. Je mist de tijd of misschien wel de creativiteit om echt iets gaafs neer te zetten, en blijft die marketingplanning je aanstaren. Wil je nu écht iets onderscheidends en creatiefs neerzetten en heb je hierbij ondersteuning nodig? Ben je ondernemer en wil je de volgende stap maken zodat de mensen jou weten te vinden? Met #Groeimerken haal je de creativiteit en expertise in huis die zorgt voor jouw Big Idea! 

Word een Groeimerk!

Laat me weten waarmee ik jouw brand kan laten groeien! Hoe? Door te kiezen hoe ik jou ga helpen. Ga voor:

Optie 1: Groeimerk-inspiratie € 1.500,00
Een goed idee lijkt vaak zo eenvoudig. En dat is het ook. Je kent ze wel: Less is more. Keep it simple stupid. De beste ideeën passen op de achterkant van een bierviltje. Tijdens een korte brainstormsessie gaan we weer terug naar het verhaal achter jouw merk. Wat beteken je en waarom besta je. Groot denken, want dat leidt tot grote ideeën. Vertaalt naar een concreet content of campagne concept dat in één keer raak is. Zonder saaie rapporten of ingewikkelde presentaties zet ik jouw merk in één klap op de kaart. Jouw Big Idea, gegeven in een vlotte pitch en toegelicht in een beknopt plan. Inclusief één visual, zodat je direct ziet hoe alle uitingen eruit komen te zien. Laat jij je inspireren? 

Optie 2: Eenmalig Groeimerk strategie, concept en uitvoering (nader te bepalen)
Deze optie is eigenlijk hetzelfde als de hierboven genoemde optie 1, alleen neem ik het hele traject voor je uit handen. Van strategie tot en met de uitvoering. Ach, eigenlijk gewoon van groot denken, durven naar doen! Je krijgt mij nu van begin tot het eind. Maar ook ik kan niet alles alleen. Ik stel mijn eigen ervaren team samen, dat kan bestaan uit designers en digitale specialisten. Samen zoeken we de creatieve grenzen op en verrassen we jou met een sterke campagne. Een complete (360 graden) campagne vanuit een sterk idee. Een idee dat we door ontwikkelen naar alle belangrijke / relevante (digitale) kanalen en middelen. Ben jij er klaar voor?

Optie 3: Groeimerk-abonnement € 900,00 p/m
Kies je voor een abonnement dan ben je zeker van een jaar lang support bij het creatief loodsen van jouw merk naar een groeimerk. Van gave content, marketingacties tot het bedenken en begeleiden van complete merkcampagnes. Ik help jou en je team om onderscheidende ideeën vanuit het Groeimerk-principe tot realiteit te brengen. C.a. 2 dagdelen per maand. Voor bedrijven en organisaties die (tijdelijk of permanent) een creatieve marketeer in hun communicatieteam nodig hebben.

Ook groei merken?

Laat wat van je horen. Samen laten we je merk met een effectieve merkcampagne uitblinken! Neem contact op.
ONZE CASES

VILLAWORKVILLAWORK Wonen op De Lichtenberg Amersfoort

Hoe wij voor VILLAWORK leads genereren voor een nieuw project in Amersfoort. Lees verder
SEO-optimalisatie Microsign
Google Ads voor Sebo Personeelsdiensten
A2-Zuivel, natuurlijk voor iedereen!
Campenaer Koffie op social media

Is dit niet wat je zoekt? Bekijk onze andere diensten

Strategie & concept

Nooit meer ad hoc kanalen inzetten zonder een idee te hebben wat ze opleveren? AdActive helpt je doelen en online ambities waar te maken vanuit een heldere strategie of digitaal concept.

Online campagnes

Effectieve online campagnes, social content en design. AdActive Online Marketing creëert en optimaliseert Google Ads, social media campagnes, vindbare sites en gave banner-advertenties.

Digital design

Als online bureau ontwerpen en ontwikkelen wij creatieve en resultaat gedreven digitale oplossingen. Effectieve websites, gave marketing apps en opvallende banners voor display campagnes.

Social & content

Vergroot het online bereik en verhoog de betrokkenheid van je publiek door content die boeit en activeert. Ons team van creatieve verhalenvertellers staat klaar om fans en volgers aan je te binden.

Conversie-optimalisatie

Websiteprestaties verbeteren door het optimaliseren van bezoekerservaringen? Weet jij waar de pijnpunten van jouw website liggen? Met A/B- of Multivariatie tests optimaliseert AdActive jouw website!

Inspiratie & coaching

Wil je meer halen uit je online marketingactiviteiten maar je loopt vast door de vele mogelijkheden die er zijn? Blijven echte resultaten uit? AdActive biedt verschillende één-op-één online marketing inspiratiesessies en coaching aan.
   Persoonlijk
   Up-to-date kennis
   Creatief
   Korte lijnen
AdActive
AdActive Online Marketing
Dokter Holtropstraat 61B
3851 JG Ermelo

T 0341 217 104

Laat ons met je meedenken!

Omschrijf je uitdaging*

Naam*

E-mail*

Telefoon
De gegevens die je via dit formulier achterlaat worden alleen gebruikt om je van dienst te kunnen zijn en een antwoord te kunnen geven op jouw vraag. Meer informatie vind je in onze privacyverklaring.
Verstuur