1
AdActive Online Marketing
Wij creëren en optimaliseren online campagnes en oplossingen die bijdragen aan de groei van jouw merk. Van strategie, concept t/m creatie en beheer.

Waarmee kunnen wij je helpen?
Maak een keuze
Strategie / concept
Google Ads
Social advertising
Social content
Bannercampagne
Website / app / platform

#Groeimerken

Weet wat je wil, durf en onderneem superveel actie en krijg meer dan je verwacht. Ik ben Ruud en ik ben al meer dan 10 jaar eigenaar en content- en campagnemaker bij AdActive Online Marketing. Mijn kracht is dat ik mij laat enthousiasmeren door jouw verhaal. Jouw ambitie. Dat werkt aanstekelijk en inspireert mij om gave ideeën en creatieve concepten te bedenken. Het enige wat nog nodig is, is lef en het gewoon doen. Jouw merk verdient een big idea!

#GROEIMERKEN

#Groeimerken gaat niet alleen over bereik, engagement of conversies. Het gaat over gezien worden. Jouw verhaal. Het anders doen. Uniek en creatief zijn. Activeren. In deze tijd met een overload aan informatie is originaliteit en creativiteit de sleutel tot succes. Jouw publiek wil geprikkeld worden door content of een campagne die onverwacht uit de hoek komt, aanspreekt en waarde toevoegt. Merken moeten blijven verrassen en daar ga ik jou bij helpen! 

Het Groeimerk-principe
Jouw merk in beweging brengen? Ik bedenk content- en campagneconcepten vanuit het principedenk groot, durf en doe het! Gebaseerd op creativiteit, innovatie en bewezen (digitale) marketing- en activatie-elementen, om vanuit strategisch perspectief, ideeën om te zetten naar concrete contentmarketing en/of campagnes die activeren, met meetbaar resultaat.

Jouw merk is uniek. Maar wat maakt jou zo onderscheidend? Waarom besta je? Wat wil je bereiken? Daar gaan we samen over sparren. Terug naar de basis. Naar jouw droom. Want zo komen we tot het echte verhaal van jouw merk! We gaan niet voor gewoon. Je wil indruk maken met creatieve campagnes of verrassende branded content waar over gesproken wordt. Want, een creatieve campagne of sterke content leidt tot awareness, zorgt dat je top-of-mind wordt, heeft een positief effect op je merk en stimuleert de koopintentie!

Word een Groeimerk!

Meer merkbekendheid of blijvende branding? Een opvallende productintroductie of activatie? Kortom, ook een groeimerk worden? Laat me weten waarmee ik jouw brand kan laten groeien! Hoe? Door te kiezen hoe ik jou gaan helpen. Ga voor:

Optie 1: Groeimerk-inspiratie € 1.950,00
Een goed idee lijkt vaak zo eenvoudig. En dat is het ook. Je kent ze wel: Less is more. Keep it simple stupid. De beste ideeën passen op de achterkant van een bierviltje. Na een korte brainstorm of briefing en het helder hebben van jouw ambitie of vraagstuk is het voor mij de uitdaging om voor jou buiten de kaders te denken. Ik lever snel concrete en sterke content of campagne ideeën die direct raak zijn. Zonder saaie rapporten of ingewikkelde presentaties zet ik jouw merk in één klap op de kaart. Gewoon goede ideeën, gegeven in een vlotte pitch en toegelicht op één A4, inclusief één visual. Laat jij je inspireren?

Optie 2: Eenmalig Groeimerk strategie en concept vanaf € 4.500,00
Ok ok... misschien heb je meer onderbouwing nodig. Een brainstorm-sessie die je weer terugbrengt naar jouw 'Waarom'. Waarom ben je begonnen? Je durft weer groot te denken. Je wilt een goed doordacht plan. Eén die jou helder inzicht geeft in wat en wie je wilt bereiken. Een beeldconcept zodat je weet hoe alle uitingen eruit komen te zien. Uiteraard onderbouwd in een vlotte pitch zodat je daarna direct aan de slag wilt!

Optie 3: Eenmalig Groeimerk strategie, concept en uitvoering (nader te bepalen)
Deze optie is eigenlijk hetzelfde als de hierboven genoemde optie 2, alleen neem ik het hele traject voor je uit handen. Van strategie tot en met de uitvoering. Ach, eigenlijk gewoon van groot denken, durven naar doen! Je krijgt mij nu van begin tot het eind. Maar ook ik kan niet alles alleen. Ik stel mijn eigen ervaren team samen, dat kan bestaan uit designers en digitale specialisten. Samen zoeken we de creatieve grenzen op en verrassen we jou met een sterke campagne.

Optie 4: Groeimerk-abonnement € 750,00 p/m
Kies je voor een abonnement dan ben je zeker van een jaar lang support bij het creatief loodsen van jouw merk naar een groeimerk. Van gave content, marketingacties tot complete campagnes. Alles wat jij dit jaar nodig hebt om te groeien. Ik help jou en je team om onderscheidende ideeën vanuit het Groeimerk-principe tot realiteit te brengen.

Voor wie?

Bedrijven die de volgende stap willen maken en een merk willen worden. Als je wilt dat je doelgroep meteen weet wie je bent, waar je voor staat, wat je verkoopt en er een positief gevoel bij krijgt. Je bent een marketing- en communicatiemedewerker en je wilt echt eens iets onderscheidends en creatiefs neerzetten en hebt hierbij ondersteuning nodig.

Ook groei merken?

Laat wat van je horen. Samen laten we je merk uitblinken! Neem contact op.
ONZE CASES

CampenaerCampenaer Koffie op social media

Creatie van aanstekelijke merkcontent, relevant en waardevol om te delen! Lees verder
A2-Zuivel, natuurlijk voor iedereen!
SEO-optimalisatie Microsign
Google Ads voor Sebo Personeelsdiensten
SEO-teksten AGO financieel en fiscaal advies

Is dit niet wat je zoekt? Bekijk onze andere diensten

Strategie & concept

Nooit meer ad hoc kanalen inzetten zonder een idee te hebben wat ze opleveren? AdActive helpt je doelen en online ambities waar te maken vanuit een heldere strategie of digitaal concept.

Online campagnes

Effectieve online campagnes, social content en design. AdActive Online Marketing creëert en optimaliseert Google Ads, social media campagnes, vindbare sites en gave banner-advertenties.

Digital design

Als online bureau ontwerpen en ontwikkelen wij creatieve en resultaat gedreven digitale oplossingen. Effectieve websites, gave marketing apps en opvallende banners voor display campagnes.

Social & content

Vergroot het online bereik en verhoog de betrokkenheid van je publiek door content die boeit en activeert. Ons team van creatieve verhalenvertellers staat klaar om fans en volgers aan je te binden.

Conversie-optimalisatie

Websiteprestaties verbeteren door het optimaliseren van bezoekerservaringen? Weet jij waar de pijnpunten van jouw website liggen? Met A/B- of Multivariatie tests optimaliseert AdActive jouw website!

Inspiratie & coaching

Wil je meer halen uit je online marketingactiviteiten maar je loopt vast door de vele mogelijkheden die er zijn? Blijven echte resultaten uit? AdActive biedt verschillende één-op-één online marketing inspiratiesessies en coaching aan.
   Persoonlijk
   Up-to-date kennis
   Creatief
   Korte lijnen
AdActive
AdActive Online Marketing
Dokter Holtropstraat 61B
3851 JG Ermelo

T 0341 217 104

Laat ons met je meedenken!

Omschrijf je uitdaging*

Naam*

E-mail*

Telefoon
De gegevens die je via dit formulier achterlaat worden alleen gebruikt om je van dienst te kunnen zijn en een antwoord te kunnen geven op jouw vraag. Meer informatie vind je in onze privacyverklaring.
Verstuur