1
AdActive Online Marketing
Haal meer uit je digitale communicatie door het creëren van de beste digitale ervaringen en contactmomenten. AdActive bereikt je doelgroep op het juiste moment, op de juiste plaats met de juiste boodschap!

Waarmee kunnen wij je helpen?
Maak een keuze
Gevonden worden in Google
Fans activeren met content
Digitale oplossingen

Conversie-optimalisatie

Websiteprestaties verbeteren door het optimaliseren van bezoekerservaringen? Weet jij waar de pijnpunten van jouw website liggen? Door het inzetten van A/B- of Multivariatie tests optimaliseert AdActive jouw website naar meetbare resultaten!
Conversie-optimalisatie
Conversie-optimalisatie - ook wel bekend als CRO - draait om het optimaliseren van de gebruikerservaring en het maximaliseren van het conversieratio. Je investeert in SEO of Adwords maar de gewenste resultaten blijven uit? Je wilt meer verkoop, contactmomenten of een hogere bestelwaarde van je winkelwagen? AdActive optimaliseert jouw website en haalt meer resultaten uit bestaande websitebezoekers. 

Het proces
Conversie-optimalisatie is maatwerk. Elke website heeft haar eigen doelen en websitestatistieken die geanalyseerd moeten worden. We gaan als volgt te werk: 

Stap 1: doelstellingen
De eerste stap in het optimalisatieproces is het bepalen van concrete en meetbare doelstellingen. Dit helpt bij het realiseren van een succesvol CRO-traject. 

Stap 2: onderzoek
Hier maken we gebruik van Analytics-onderzoek. Deze kwantitatieve onderzoeksmethode helpt bij het vinden van de grootste bottlenecks en kansen op jouw website. We gaan dan uit van de doelgroep en websitebezoekers. Welk probleem hebben ze? Waar zijn ze naar op zoek? Waarom willen ze jouw producten of diensten afnemen en waarom dreigen ze op het laatste moment af te haken? Hier analyseren we bijvoorbeeld het huidige conversiepercentage, het aantal bezoekers van de belangrijkste pagina’s, de gemiddelde tijd op de pagina’s en de bounce- en uitstappercentages.

Stap 3: testen
Bij conversie-optimalisatie maken we met name gebruik van A/B-tests. Hierbij wordt van de te optimaliseren pagina een nieuwe variant gemaakt. Bezoekers worden willekeurig maar evenwichtig verdeeld over het origineel (versie A) en de variant (versie B). Het doel van een A/B-test is achterhalen welke versie de meeste conversies oplevert.

Laat AdActive jouw conversies verhogen!
Benieuwd hoe AdActive je kan helpen bij het behalen van je online doelstellingen? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.
ONZE CASES

Citroën Autohuis de PoortAdwords Autohuis de Poort

Optimalisatie bestaande Adwordscampagnes en inzet bannercampagnes in het display netwerk van Google. Lees verder
SEO-optimalisatie Microsign
Campenaer Koffie op social media
SEO-teksten AGO financieel en fiscaal advies
Online marketing Oostendorp Muziek

Is dit niet wat je zoekt? Bekijk onze andere diensten

Zoekmachine marketing

In de afgelopen 10 jaar hebben wij van zoekmachine marketing onze expertise gemaakt. Door het slim inzetten van SEO en Google Adwords zorgen wij ervoor dat je website goed vindbaar is als mensen naar jouw producten of diensten zoeken.

Social & content

Vergroot het online bereik en verhoog de betrokkenheid van je publiek door content die boeit en activeert. Ons team van creatieve verhalenvertellers staat klaar om fans en volgers aan je te binden. Aanstekelijke content, relevant en waardevol om te delen!

Digital design

Als online bureau ontwikkelen wij creatieve en resultaat gedreven digitale oplossingen. Effectieve websites, gave marketing apps en opvallende banners voor display campagnes. Altijd met de focus op het realiseren van de vastgestelde doelstellingen.

Inspiratie & coaching

Wil je meer halen uit je online marketingactiviteiten maar je loopt vast door de vele mogelijkheden die er zijn? Blijven echte resultaten uit? AdActive biedt verschillende één-op-één online marketing inspiratiesessies en coaching aan.
   Persoonlijk
   Up-to-date kennis
   Creatief
   Korte lijnen
AdActive
AdActive Online Marketing
Dokter Holtropstraat 61B
3851 JG Ermelo

Laat ons met je meedenken!

Omschrijf je uitdaging*

Naam*

E-mail*

Telefoon
De gegevens die je via dit formulier achterlaat worden alleen gebruikt om je van dienst te kunnen zijn en een antwoord te kunnen geven op jouw vraag. Meer informatie vind je in onze privacyverklaring.
Verstuur