1
AdActive Online Marketing
Wij creëren en optimaliseren online campagnes en oplossingen die bijdragen aan de groei van jouw merk. Van strategie, concept t/m creatie en beheer.

Waarmee kunnen wij je helpen?
Maak een keuze
Strategie / concept
Google Ads
Social advertising
Social content
Bannercampagne
Website / app / platform

Conversie-optimalisatie

Websiteprestaties verbeteren door het optimaliseren van bezoekerservaringen? Weet jij waar de pijnpunten van jouw website liggen? Met A/B- of Multivariatie tests optimaliseert AdActive jouw website!
Conversie-optimalisatie
Conversie-optimalisatie - ook wel bekend als CRO - draait om het optimaliseren van de gebruikerservaring en het maximaliseren van het conversieratio. Je investeert in SEO of Adwords maar de gewenste resultaten blijven uit? Je wilt meer verkoop, contactmomenten of een hogere bestelwaarde van je winkelwagen? AdActive optimaliseert jouw website en haalt meer resultaten uit bestaande websitebezoekers. 

Het proces
Conversie-optimalisatie is maatwerk. Elke website heeft haar eigen doelen en websitestatistieken die geanalyseerd moeten worden. We gaan als volgt te werk: 

Stap 1: doelstellingen
De eerste stap in het optimalisatieproces is het bepalen van concrete en meetbare doelstellingen. Dit helpt bij het realiseren van een succesvol CRO-traject. 

Stap 2: onderzoek
Hier maken we gebruik van Analytics-onderzoek. Deze kwantitatieve onderzoeksmethode helpt bij het vinden van de grootste bottlenecks en kansen op jouw website. We gaan dan uit van de doelgroep en websitebezoekers. Welk probleem hebben ze? Waar zijn ze naar op zoek? Waarom willen ze jouw producten of diensten afnemen en waarom dreigen ze op het laatste moment af te haken? Hier analyseren we bijvoorbeeld het huidige conversiepercentage, het aantal bezoekers van de belangrijkste pagina’s, de gemiddelde tijd op de pagina’s en de bounce- en uitstappercentages.

Stap 3: testen
Bij conversie-optimalisatie maken we met name gebruik van A/B-tests. Hierbij wordt van de te optimaliseren pagina een nieuwe variant gemaakt. Bezoekers worden willekeurig maar evenwichtig verdeeld over het origineel (versie A) en de variant (versie B). Het doel van een A/B-test is achterhalen welke versie de meeste conversies oplevert.

Laat AdActive jouw conversies verhogen!
Benieuwd hoe AdActive je kan helpen bij het behalen van je online doelstellingen? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.
ONZE CASES

AGO financieel en fiscaal adviesSEO-teksten AGO financieel en fiscaal advies

Alle ballen hoog houden op financieel en fiscaal gebied! Lees verder
SEO-optimalisatie Microsign
Campenaer Koffie op social media
A2-Zuivel, natuurlijk voor iedereen!
Google Ads voor Sebo Personeelsdiensten

Is dit niet wat je zoekt? Bekijk onze andere diensten

Strategie & concept

Nooit meer ad hoc kanalen inzetten zonder een idee te hebben wat ze opleveren? AdActive helpt je doelen en online ambities waar te maken vanuit een heldere strategie of digitaal concept.

Online campagnes

Effectieve online campagnes, social content en design. AdActive Online Marketing creëert en optimaliseert Google Ads, social media campagnes, vindbare sites en gave banner-advertenties.

Digital design

Als online bureau ontwerpen en ontwikkelen wij creatieve en resultaat gedreven digitale oplossingen. Effectieve websites, gave marketing apps en opvallende banners voor display campagnes.

Social & content

Vergroot het online bereik en verhoog de betrokkenheid van je publiek door content die boeit en activeert. Ons team van creatieve verhalenvertellers staat klaar om fans en volgers aan je te binden.

Inspiratie & coaching

Wil je meer halen uit je online marketingactiviteiten maar je loopt vast door de vele mogelijkheden die er zijn? Blijven echte resultaten uit? AdActive biedt verschillende één-op-één online marketing inspiratiesessies en coaching aan.

#Groeimerken

Weet wat je wil, durf, onderneem superveel actie en krijg meer dan je verwacht. Ik ben Ruud en ik ben al meer dan 10 jaar eigenaar en content- en campagnemaker bij AdActive Online Marketing en Chief Big Idea's :) voor #GROEIMERKEN. Mijn kracht is dat ik mij laat enthousiasmeren door jouw verhaal. Jouw ambitie. Dat inspireert mij om content of campagnes te bedenken die opvallen. Het enige wat nog nodig is, is lef en het gewoon doen. Jouw merk verdient een Big Idea!
   Persoonlijk
   Up-to-date kennis
   Creatief
   Korte lijnen
AdActive
AdActive Online Marketing
Dokter Holtropstraat 61B
3851 JG Ermelo

T 0341 217 104

Laat ons met je meedenken!

Omschrijf je uitdaging*

Naam*

E-mail*

Telefoon
De gegevens die je via dit formulier achterlaat worden alleen gebruikt om je van dienst te kunnen zijn en een antwoord te kunnen geven op jouw vraag. Meer informatie vind je in onze privacyverklaring.
Verstuur