1
AdActive Online Marketing
Wij creëren en optimaliseren online campagnes en oplossingen die bijdragen aan de groei van jouw merk. Van strategie, concept t/m creatie en beheer.

Waarmee kunnen wij je helpen?
Maak een keuze
Strategie / concept
Google Ads
Social advertising
Social content
Bannercampagne
Website / app / platform

30 Jan 2020 Inhaakkalender 2020

Wil je met jouw merk inhaken op feestdagen, evenementen of speciale gebeurtenissen? Download de inhaakkalender 2020 voor een overzichtelijke lijst van dagen waarop jouw merk kan inspelen.
Ben jij bezig met het opstellen van een contentstrategie voor 2020? Laat je inspireren met alle inhaakdata van dit jaar! Speel met jouw merk in op alle waardevolle momenten en activeer je publiek met grappige of juist inspirerende posts. Met onze inhaakkalender plan je eenvoudig al je social media berichten vooruit.

Natuurlijk is niet alle data interessant voor jouw merk en is het belangrijk dat de kwaliteit van je content gewaarborgd blijft. Een post of een campagne moet opvallen. Uniek zijn. Een creatieve inhaker trekt de aandacht, heeft een positief effect op je merk en kan zelfs de koopintentie stimuleren. 
Wist je trouwens dat inhakers gemiddeld drie keer zo vaak worden gedeeld op social media dan niet-inhakers? Dus waar wacht je nog op? Download snel de AdActive-inhaakkalender van 2020 en ga aan de slag!

 

Hulp nodig?
Meer planning en overzicht in jouw online content? Een creatieve uiting voor op Instagram of Facebook? Of wil je juist een complete campagne rondom een evenement? Wij helpen graag bij de ontwikkeling van effectieve, aanstekelijke en mooi vormgegeven inhakers. Creatieve posts die passen bij de identiteit van je merk en waardevol zijn om te delen. Neem contact met ons op.
POSTS

30 Jan 2020Inhaakkalender 2020

Wil je met jouw merk inhaken op feestdagen, evenementen of speciale gebeurtenissen? Download de inhaakkalender 2020 voor een overzichtelijke lijst van dagen waarop jouw merk kan inspelen. Lees verder
AskActive, exclusieve Facebook-groep van AdActive
Val nu nóg meer op met Google Ads
De mogelijkheden van de tool Google Optimize
Is jouw organisatie AVG-proof?
   Persoonlijk
   Up-to-date kennis
   Creatief
   Korte lijnen
AdActive
AdActive Online Marketing
Dokter Holtropstraat 61B
3851 JG Ermelo

T 0341 217 104

Laat ons met je meedenken!

Omschrijf je uitdaging*

Naam*

E-mail*

Telefoon
De gegevens die je via dit formulier achterlaat worden alleen gebruikt om je van dienst te kunnen zijn en een antwoord te kunnen geven op jouw vraag. Meer informatie vind je in onze privacyverklaring.
Verstuur