1
AdActive Online Marketing
Haal meer uit je digitale communicatie door het creëren van de beste digitale ervaringen en contactmomenten. AdActive bereikt je doelgroep op het juiste moment, op de juiste plaats met de juiste boodschap!

Waarmee kunnen wij je helpen?
Maak een keuze
Gevonden worden in Google
Fans activeren met content
Digitale oplossingen

06 Jan 2018 Inhaakkalender 2018

Inhaken op feestdagen, evenementen of speciale gebeurtenissen? Download de inhaakkalender 2018 voor een overzichtelijke lijst van dagen waarop jouw merk kan inspelen.
Inhakers zijn waardevolle momenten om je publiek te activeren en te boeien. Ze spelen in op de actualiteit en zijn vaak bedoeld om jouw merk op een grappige of positive manier onderdeel te laten worden van het gesprek van de dag. Voorwaarde is dat de inhaker past bij het merk en in lijn is met de stijl en communicatiedoelstellingen. Benieuwd naar de inhaakmomenten van 2018? AdActive Online Marketing heeft een handige lijst samengesteld die je nu kan downloaden. Contact
Bedrijven blijken vaak moeite te hebben met het bedenken en ontwikkelen van social content. Wij helpen graag bij de ontwikkeling van effectieve, aanstekelijke en mooi vormgegeven inhakers, zodat de posts passen bij de identiteit van het merk en waardevol zijn om te delen. Neem daarom contact met ons op.
POSTS

28 Aug 2018AskActive, exclusieve Facebook-groep van AdActive

Exclusief voor klanten van AdActive! AskActive, de besloten Facebook-groep waar wij al je vragen over online marketing, ondernemen en onze dienstverlening beantwoorden. Lees verder
Val nu nóg meer op met Google Ads
De mogelijkheden van de tool Google Optimize
Is jouw organisatie AVG-proof?
5 tips voor meer resultaat met je Google Adwordscampagnes
   Persoonlijk
   Up-to-date kennis
   Creatief
   Korte lijnen
AdActive
AdActive Online Marketing
Dokter Holtropstraat 61B
3851 JG Ermelo

Laat ons met je meedenken!

Omschrijf je uitdaging*

Naam*

E-mail*

Telefoon
De gegevens die je via dit formulier achterlaat worden alleen gebruikt om je van dienst te kunnen zijn en een antwoord te kunnen geven op jouw vraag. Meer informatie vind je in onze privacyverklaring.
Verstuur