1
AdActive Online Marketing
Wij creëren en optimaliseren online campagnes en oplossingen die bijdragen aan de groei van jouw merk. Van strategie, concept t/m creatie en beheer.

Waarmee kunnen wij je helpen?
Maak een keuze
Strategie / concept
Google Ads
Social advertising
Social content
Bannercampagne
Website / app / platform

06 Jan 2018 Inhaakkalender 2018

Inhaken op feestdagen, evenementen of speciale gebeurtenissen? Download de inhaakkalender 2018 voor een overzichtelijke lijst van dagen waarop jouw merk kan inspelen.
Inhakers zijn waardevolle momenten om je publiek te activeren en te boeien. Ze spelen in op de actualiteit en zijn vaak bedoeld om jouw merk op een grappige of positive manier onderdeel te laten worden van het gesprek van de dag. Voorwaarde is dat de inhaker past bij het merk en in lijn is met de stijl en communicatiedoelstellingen. Benieuwd naar de inhaakmomenten van 2018? AdActive Online Marketing heeft een handige lijst samengesteld die je nu kan downloaden. Contact
Bedrijven blijken vaak moeite te hebben met het bedenken en ontwikkelen van social content. Wij helpen graag bij de ontwikkeling van effectieve, aanstekelijke en mooi vormgegeven inhakers, zodat de posts passen bij de identiteit van het merk en waardevol zijn om te delen. Neem daarom contact met ons op.
POSTS

30 Jan 2020Inhaakkalender 2020

Wil je met jouw merk inhaken op feestdagen, evenementen of speciale gebeurtenissen? Download de inhaakkalender 2020 voor een overzichtelijke lijst van dagen waarop jouw merk kan inspelen. Lees verder
AskActive, exclusieve Facebook-groep van AdActive
Val nu nóg meer op met Google Ads
De mogelijkheden van de tool Google Optimize
Is jouw organisatie AVG-proof?
   Persoonlijk
   Up-to-date kennis
   Creatief
   Korte lijnen
AdActive
AdActive Online Marketing
Dokter Holtropstraat 61B
3851 JG Ermelo

T 0341 217 104

Laat ons met je meedenken!

Omschrijf je uitdaging*

Naam*

E-mail*

Telefoon
De gegevens die je via dit formulier achterlaat worden alleen gebruikt om je van dienst te kunnen zijn en een antwoord te kunnen geven op jouw vraag. Meer informatie vind je in onze privacyverklaring.
Verstuur