1
AdActive Online Marketing
Haal meer uit je digitale communicatie door het creëren van de beste digitale ervaringen en contactmomenten. AdActive bereikt je doelgroep op het juiste moment, op de juiste plaats met de juiste boodschap!

Waarmee kunnen wij je helpen?
Maak een keuze
Gevonden worden in Google
Fans activeren met content
Digitale oplossingen

23 Aug 2017 Hashtag vandaag tien jaar oud

Twitter-gebruiker Chris Messina stelde op 23 augustus 2007 voor om de hashtag te gebruiken om conversaties op het platform te bundelen.
Ondanks dat de hashtag op Twitter voor het eerst in het leven is geroepen, is het op dat kanaal not done om bij een Tweet veel hashtags te plaatsen. Dit komt namelijk spammy over. Maar met het toenemende gebruik van Instagram is het toepassen van hashtags meer geaccepteerd. Standaard vind je onder elke post een opsomming van verschillende hashtags. Populaire hashtags zijn #instasport, #shopping, #food, #fashion en natuurlijk #cats.


Belangrijk voor merken

Hashtags zijn voor merken een belangrijke tool geworden om hun bereik te vergroten en om op relevante conversaties in te haken. Een goede marketingcampagne is niet meer compleet zonder een eigen hashtag en hebben zelfs hun weg gevonden naar productverpakkingen, billboards, printadvertenties en tv-commercials.

Bron: Emerce.nl
POSTS

28 Aug 2018AskActive, exclusieve Facebook-groep van AdActive

Exclusief voor klanten van AdActive! AskActive, de besloten Facebook-groep waar wij al je vragen over online marketing, ondernemen en onze dienstverlening beantwoorden. Lees verder
Val nu nóg meer op met Google Ads
De mogelijkheden van de tool Google Optimize
Is jouw organisatie AVG-proof?
5 tips voor meer resultaat met je Google Adwordscampagnes
   Persoonlijk
   Up-to-date kennis
   Creatief
   Korte lijnen
AdActive
AdActive Online Marketing
Dokter Holtropstraat 61B
3851 JG Ermelo

Laat ons met je meedenken!

Omschrijf je uitdaging*

Naam*

E-mail*

Telefoon
De gegevens die je via dit formulier achterlaat worden alleen gebruikt om je van dienst te kunnen zijn en een antwoord te kunnen geven op jouw vraag. Meer informatie vind je in onze privacyverklaring.
Verstuur