1
AdActive Online Marketing
Wij creëren en optimaliseren online campagnes en oplossingen die bijdragen aan de groei van jouw merk. Van strategie, concept t/m creatie en beheer.

Waarmee kunnen wij je helpen?
Maak een keuze
Strategie / concept
Google Ads
Social advertising
Social content
Bannercampagne
Website / app / platform

23 Aug 2017 Hashtag vandaag tien jaar oud

Twitter-gebruiker Chris Messina stelde op 23 augustus 2007 voor om de hashtag te gebruiken om conversaties op het platform te bundelen.
Ondanks dat de hashtag op Twitter voor het eerst in het leven is geroepen, is het op dat kanaal not done om bij een Tweet veel hashtags te plaatsen. Dit komt namelijk spammy over. Maar met het toenemende gebruik van Instagram is het toepassen van hashtags meer geaccepteerd. Standaard vind je onder elke post een opsomming van verschillende hashtags. Populaire hashtags zijn #instasport, #shopping, #food, #fashion en natuurlijk #cats.


Belangrijk voor merken

Hashtags zijn voor merken een belangrijke tool geworden om hun bereik te vergroten en om op relevante conversaties in te haken. Een goede marketingcampagne is niet meer compleet zonder een eigen hashtag en hebben zelfs hun weg gevonden naar productverpakkingen, billboards, printadvertenties en tv-commercials.

Bron: Emerce.nl
POSTS

30 Jan 2020Inhaakkalender 2020

Wil je met jouw merk inhaken op feestdagen, evenementen of speciale gebeurtenissen? Download de inhaakkalender 2020 voor een overzichtelijke lijst van dagen waarop jouw merk kan inspelen. Lees verder
AskActive, exclusieve Facebook-groep van AdActive
Val nu nóg meer op met Google Ads
De mogelijkheden van de tool Google Optimize
Is jouw organisatie AVG-proof?
   Persoonlijk
   Up-to-date kennis
   Creatief
   Korte lijnen
AdActive
AdActive Online Marketing
Dokter Holtropstraat 61B
3851 JG Ermelo

T 0341 217 104

Laat ons met je meedenken!

Omschrijf je uitdaging*

Naam*

E-mail*

Telefoon
De gegevens die je via dit formulier achterlaat worden alleen gebruikt om je van dienst te kunnen zijn en een antwoord te kunnen geven op jouw vraag. Meer informatie vind je in onze privacyverklaring.
Verstuur