1
AdActive Online Marketing
Wij creëren en optimaliseren online campagnes en oplossingen die bijdragen aan de groei van jouw merk. Van strategie, concept t/m creatie en beheer.

Waarmee kunnen wij je helpen?
Maak een keuze
Strategie / concept
Google Ads
Social advertising
Social content
Bannercampagne
Website / app / platform

24 Aug 2018 Val nu nóg meer op met Google Ads

Google geeft sinds kort de mogelijkheid om advertenties uit te breiden met een extra kop 3 en een 2e beschrijvingsregel.
Met het nieuwe merk Google Ads (voorheen Google Adwords) wil Google hun adverteerders nog beter bedienen en het ze makkelijker maken om waardevolle en betrouwbare advertenties aan de juiste doelgroep te tonen. Daar past ook de uitrol van deze nieuwe functionaliteit bij. Namelijk de mogelijkheid om advertenties uit te breiden met een extra kop 3 en met een 2e beschrijvingsregel.

Sinds vorig jaar was het al mogelijk om een tweede kop toe te voegen aan de tekstadvertenties, daar is dus een extra kop en een extra beschrijving bijgekomen. Vanaf nu kun je dus nóg meer opvallen met je Google Ads. Geef bijvoorbeeld meer productinformatie of omschrijf hierin helder je UPS's. Tip: test in omschrijvingsregel 2 met een duidelijke call to action!

Google geeft aan dat kop 3 niet altijd wordt weergegeven. Dit is afhankelijk van het apparaat of als Google voorspelt dat je advertentie zonder de derde kop beter zal presteren.

Bekijk hieronder hoe de nieuwe functionaliteit eruit ziet.


Vragen over het juist toepassen van deze nieuwe functionaliteit in Google Ads? Neem dan contact met ons op.
   Persoonlijk
   Up-to-date kennis
   Creatief
   Korte lijnen
AdActive
AdActive Online Marketing
Dokter Holtropstraat 61B
3851 JG Ermelo

T 0341 217 104

Laat ons met je meedenken!

Omschrijf je uitdaging*

Naam*

E-mail*

Telefoon
De gegevens die je via dit formulier achterlaat worden alleen gebruikt om je van dienst te kunnen zijn en een antwoord te kunnen geven op jouw vraag. Meer informatie vind je in onze privacyverklaring.
Verstuur