1
AdActive Online Marketing
Wij creƫren en optimaliseren online campagnes en oplossingen die bijdragen aan de groei van jouw merk. Van strategie, concept t/m creatie en beheer.

Waarmee kunnen wij je helpen?
Maak een keuze
Strategie / concept
Google Ads
Social advertising
Social content
Bannercampagne
Website / app / platform
Sebo Personeelsdiensten
Erve Slendebroek
VILLAWORK
Campenaer
AGO financieel en fiscaal advies
Microsign
Sebo PersoneelsdienstenVan Brainstorm hoorden wij dat je ons kunt helpen bij het verbeteren van onze Google Ads-campagnes.
AdActiveJa dat kan zeker. Laten we een afspraak maken!

Over Sebo Personeelsdiensten

Sebo Personeelsdiensten is een betrouwbare partner voor uitzendkrachten en opdrachtgevers. Sebo staat voor no-nonsense, persoonlijk, slagvaardig en altijd bereikbaar. Door hun kennis en ervaring weten ze voor opdrachtgevers haarfijn de juiste kandidaten te selecteren.

De campagne

Google Ads is in het verleden in eigen beheer ingezet maar leverde niet de gewenste resultaten op. De kosten waren hoog en de gewenste acties bleven uit. Na een korte blik op de campagne was goed te zien dat Google Ads erg breed werd ingezet. Met het opnieuw opzetten van de Google Ads zijn de campagnes specifieker ingezet en sluiten beter aan op de verschillende vakgebieden. Omdat het solliciteren op een vacature een langer (oriĆ«ntatie) traject heeft zijn de reguliere zoekcampagnes uitgebreid met remarketing waardoor mensen in een latere fase opnieuw benaderd worden met een advertentie van Sebo en bekeken vacatures van het vakgebied.  
  Het doel van de Google Ads-campagnes is het trekken van meer gericht verkeer en het invullen van de openstaande vacatures. Na de eerste maand was dit resultaat al zichtbaar. Het conversiepercentage (sollicitaties) is meteen gestegen naar 3%. 

  Daarbij hebben we ook een conversie-optimalisatie traject opgestart. Met A/B-testing testen we de hypothese dat het ingekorte sollicitatieformulier meer sollicitaties gaat opleveren.

  Contact hierover

  Ook een Ads-campagne die direct resultaat oplevert? Neem dan contact met ons op.
  ANDERE CASES

  VILLAWORKVILLAWORK Wonen op De Lichtenberg Amersfoort

  Hoe wij voor VILLAWORK leads genereren voor een nieuw project in Amersfoort. Lees verder
  SEO-optimalisatie Microsign
  SEO-teksten AGO financieel en fiscaal advies
  A2-Zuivel, natuurlijk voor iedereen!
  Campenaer Koffie op social media
     Persoonlijk
     Up-to-date kennis
     Creatief
     Korte lijnen
  AdActive
  AdActive Online Marketing
  Dokter Holtropstraat 61B
  3851 JG Ermelo

  T 0341 217 104

  Laat ons met je meedenken!

  Omschrijf je uitdaging*

  Naam*

  E-mail*

  Telefoon
  De gegevens die je via dit formulier achterlaat worden alleen gebruikt om je van dienst te kunnen zijn en een antwoord te kunnen geven op jouw vraag. Meer informatie vind je in onze privacyverklaring.
  Verstuur