1
AdActive Online Marketing
Wij creëren en optimaliseren online campagnes en oplossingen die bijdragen aan de groei van jouw merk. Van strategie, concept t/m creatie en beheer.

Waarmee kunnen wij je helpen?
Maak een keuze
Strategie / concept
Google Ads
Social advertising
Social content
Bannercampagne
Website / app / platform
Campenaer
AGO financieel en fiscaal advies
Sebo Personeelsdiensten
Microsign
Erve Slendebroek
VILLAWORK
Campenaer KoffieHoi Ruud, Wij willen graag ons bereik op social media vergroten. Kan jij ons daarbij helpen?
AdActive Online MarketingLaten we even sparren onder het genot van een kopje koffie!

Over Campenaer Koffie

Campenaer Koffie staat voor de moderne Hanzestad Kampen. Het refereert aan een bijzonder verhaal uit de late Middeleeuwen. Koggen voeren langs internationale steden. Een eerlijk product dat rekening houdt met het milieu en de belangen van iedereen in de handelslijn. Proef de ver vervlogen tijden en de ontdekking van nieuwe smaecken!

Werkwijze

De klantvraag was helder: hoe vergroten wij het bereik van Campenaer Koffie op sociale media? Allereerst zijn we aan de slag gegaan met het neerzetten van de strategie. Hierin zijn de doelstellingen, kanalen, doelgroepen en de soort content beschreven. We hebben ingezet op het vertellen van het merkverhaal van Campenaer en zijn de interactie aangegaan met volgers en fans. Om Campenaer te ontzorgen bij het plaatsen van branded content hebben wij een jaar lang 2 keer in de maand Facebook-posts verzorgd. Hier zijn onder andere gave inhakers voor ontwikkeld.

Daarnaast hebben wij een aantal trainingen gegeven aan medewerkers over het gebruik van sociale media en hebben we een half jaar als klankbord gefungeerd. Inmiddels zijn de medewerkers van Campenaer Koffie zelf aan de slag gegaan met Facebook, Instagram en Twitter. 

Inhaker-complimentendag


Contact hierover

Ook social media uitbesteden en je doelgroep bereiken met aanstekelijke merkcontent? Neem dan contact met ons op. Wij inspireren je graag met nieuwe ideeën!
ANDERE CASES

Erve SlendebroekA2-Zuivel, natuurlijk voor iedereen!

Mensen kopen niet wat je doet, maar waarom je het doet. Dat was de insteek bij het opzetten van de campagne voor A2-Zuivel. Lees verder
SEO-optimalisatie Microsign
SEO-teksten AGO financieel en fiscaal advies
Google Ads voor Sebo Personeelsdiensten
VILLAWORK Wonen op De Lichtenberg Amersfoort
   Persoonlijk
   Up-to-date kennis
   Creatief
   Korte lijnen
AdActive
AdActive Online Marketing
Dokter Holtropstraat 61B
3851 JG Ermelo

T 0341 217 104

Laat ons met je meedenken!

Omschrijf je uitdaging*

Naam*

E-mail*

Telefoon
De gegevens die je via dit formulier achterlaat worden alleen gebruikt om je van dienst te kunnen zijn en een antwoord te kunnen geven op jouw vraag. Meer informatie vind je in onze privacyverklaring.
Verstuur